Constreno: waar een professioneel team bouwt met hart & ziel

Constreno, actief sinds 2008, staat voor een betrouwbaar, flexibel en kwalitatief familiebedrijf. De projectleiding en coördinatie wordt bij Constreno met volle overgave en bouwpassie gerund door Filip Schoefs en zijn echtgenote Stephanie Zanella. Zij worden bijgestaan door een vertrouwd en vakkundig team professionals die vormgeven van ruwbouw tot afwerking. Externe service, permanente bereikbaarheid en probleem-oplossend denken zijn extra troeven in het sterke bouwbedrijf Constreno.

Constreno: waar iedere klant bouwt in en op vertrouwen

De bouwband tussen de klant en Constreno is zeer hecht! Er komt geen tussenpersoon aan te pas. De zaakvoerders, het eigen personeel alsook de betrouwbare vaste partners en onderaannemers werken steeds in alle openheid en staan garant voor een perfecte continuïteit in de Constreno-totaalprojecten – het creëren, coördineren en renoveren van woningen en bedrijven. Zodoende heeft Constreno gestadig een tevreden B2B & particulier klantenarsenaal opgebouwd, bestaande uit: overheidsdiensten, scholen, ziekenhuizen, medische sector (apotheken, dokters- en tandartspraktijken), sociale huisvesting, industriële sector en kantoren, architecten, retail- & winkelsector en particulieren.

Ons kantoor

Constreno: waar service en expertise hand in hand bouwen

Duurzame service is bij Constreno een grondbeginsel waarop een klant zijn vertrouwen baseert. In die optiek werkt Constreno samen met andere betrouwbare en bekwame bouwpartners, namelijk studiebureaus, (interieur)architecten, fabrikanten, leveranciers en onderaannemers, zodat er geen enkel bouwkundig detail uit het oog wordt verloren. Constreno staat synoniem voor gevestigde know-how stap voor stap opgedaan uit competente ervaring, bouwkundige studies en volleerde projectleiding. Wat overheidsprojecten betreft is Constreno een aannemer met een erkenning in klasse 3.
 

Als bouwonderneming fundeert Constreno zijn reputatie op 3 muurvaste principes:

  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Kwaliteit
     

Op operationeel vlak focust Constreno zijn technische expertise op 3 kernactiviteiten:

  • Renovatie
  • Totaalprojecten
  • Coördinatie

Contacteer ons

Heeft u een heldere visie en vlekkeloze uitvoering voor uw project nodig? Dan bent u bij Constreno aan het juiste adres.